Reserveren

Diner
Ons restaurant is geopend van donderdag tot en met maandag vanaf 17.00 uur. We zijn gesloten op dinsdag en woensdag. Voor groepen maken wij graag een uitzondering.

U kunt bellen voor een reservering (0575-769109) of via onderstaand reserveringsformulier. Telefonisch reserveren heeft onze voorkeur.
Online reserveren geeft alleen zekerheid wanneer de reservering per email of telefoon wordt bevestigd.

Bonnen
Er kan bij ons worden betaald met de RestaurantCadeau Kaart en onze eigen bonnen.

Groepen
Wij hebben naast het restaurant ook een gezellige, sfeervol ingerichte bovenzaal die geschikt is voor groepen tot ongeveer 30 personen. Deze zaal is alleen per trap bereikbaar. U kunt bellen of mailen voor overleg en de chefkok kan met u een speciaal menu samenstellen. Voor een indruk kijk op deze pagina. Voor groepen boven de 8 personen kunnen aparte arrangementen worden aangeboden.

Feestdagen/vakanties
In de week van 6 t/m 10 juni zijn we dicht i.v.m met pinksterfestiviteiten. De theaterdiner tickets zijn weer te koop! Kom genieten van het theaterdiner met 1 voorstelling naar keuze op zaterdag 8 juni. Verkooppunten van de tickets: Primera Brummen en Restaurant Tante Blanche! Vrijdag 7 juni vanaf 20.30 luiden we het Pinksterweekend in met livemuziek op het marktplein!

Reserverings formulier:

Uw naam:

Uw email:

Uw telefoonnummer:

Datum en tijd: (let op uitzonderingen zie hierboven)

Aantal Personen:

Opmerkingen:

Reacties?
Wij vinden het leuk als u een reactie achterlaat op facebook of via onze mail.