Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt.

3 gangen verwenmenu (tweeënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (negenenveertig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)
6 gangen verwenmenu (drieënzestig euro)

Wijnarrangement: zes euro per glas

3 gangen keuzemenu (zevenendertig euro)

Voorgerechten (twaalf euro)
Geschroeide coquilles met mousse van coquille, Amsterdamse ui en citruscrème
Hertencarpaccio van de ‘’BigGreenEgg’’ met truffelmayonaise, pastinaakchips en zongedroogde tomaat
Supplement drie euro: krullen van eendenlever
”Vegetarische proeverij”: spruitjes op Oosterse wijze, knolselderijsoep met wilde rijst en vijg/ nootsalade

Hoofdgerechten (drieëntwintig euro)
Paupiettes van doradefilet met kruidensaus, rettich en aardappelkroketjes
Gevulde parelhoender (label rouge) met truffelbrie-saus, polenta en pompoencrème
Portobello gevuld met wortelcurry, kikkererwten, bloemkool en krokant van cavallo nero

Handgesneden frietjes, klein bakje of groot bakje (twee/vier euro)

Nagerechten (negen euro)
‘Tante Blanche’
Crème brûlée van rozemarijn met madarijnensorbet, mandarijngel en merengue
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood
(vijf euro supplement)