Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt.

3 gangen verwenmenu (tweeënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (negenenveertig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)

Wijnarrangement zes euro per glas

3 gangen keuzemenu (zevenendertig euro)

Voorgerechten (twaalf euro)
Salade van gepocheerde kabeljauw met krokante gamba, spinazie-crème en kerriemayonaise
Gemarineerde maiskippendij, little gem sla, appel, mango en avocado
”Insalata Caprese” op onze manier geserveerd

Hoofdgerechten (drieëntwintig euro)
Gebakken zalmfilet met saffraanrisotto, beurre rouge saus, spitskool en venkel
Gegrilde kalfstournedos van de ”Big Green Egg” met jus van calvados, hasselback aardappel en koningszwam (vijf euro supplement)
Falafel van tuinbonen met yoghurt dillesaus, courgettelinten en beluga linzen

Handgesneden frietjes, klein bakje of groot bakje (twee/vier euro)

Nagerechten (negen euro)
‘Tante Blanche’
Frisse hangop met rood fruit, merengue, en sorbet van limoncello
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood
(bij menu 5,00 meerprijs)