Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu, waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt tot bijzondere smaakcombinaties.

3 gangen verwenmenu (drieënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (vijftig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)
6 gangen verwenmenu (eenenzestig euro)

Ook hebben wij iets nieuws; het groentemenu!

3 gangen groentemenu (zevenendertig euro)
4 gangen groentemenu (vierenveertig euro)
5 gangen groentemenu (eenenvijftig euro)
6 gangen groentemenu (zesenvijftig euro)

Wijnarrangement: zes euro per glas

À la carte

Voorgerechten (veertien euro)
Schuimige bisque soep met een bitterbal van kreeft, zoetzure groenten en saffraan-crème
Steak tartaar met parmezaankoekje, kwartelei, aubergine mayonaise en focaccia

Hoofdgerechten (vijfentwintig euro)
Winterkabeljauw met cherrytomatensaus, chorizo, mousseline en wilde spinazie
Truffelrisotto met vers geschaafde truffel, gegrilde groenten en gepofte zwarte rijst (Supplement vijf euro: Tournedos)
Krokante eendenborst met sinaasappeljus, mambré van aardappel en wortel, wonton van eend en crumble van ontbijtkoek

Handgesneden frietjes, klein bakje of groot bakje (drie/vijf euro)

Nagerechten (negen euro)
”Tante Blanche”
Tarte Tatin van ananas met bananen hangop, kokosijs en schotsen van kokos
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood (supplement vijf euro)