Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt.
Buiten het keuzemenu hebben wij ook nog diverse wildspecialiteiten!

3 gangen verwenmenu (tweeënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (negenenveertig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)

Wijnarrangement zes euro per glas

3 gangen keuzemenu (zevenendertig euro)

Voorgerechten (twaalf euro)
Gerookte hertencarpaccio van de ‘Big Green Egg’ met spruitjescrostini, mediterraanse salade en sneeuw van basilicum
Terrine van kabeljauw, rivierkreeft en savooiekool met kerriemayonaise, radijs en gefrituurde kappertjes
‘Vegetarische proeverij’: huisgemaakte brioche, pittige pompoensoep en geroosterde rode uien salade met feta

Hoofdgerechten (drieëntwintig euro)
Groene curry met zalm, rouget, garnaal, koolrabi, wortel, basmatischuim en papadum
Krokante eendenborst met sinaasappelsaus, geroosterde groenten, roodlofkroket en Pomme Anna
Gevulde portobello met risotto, gele biet, cantharellen, knolselderijcrème, schorsenerenchips en geraspte truffel

Handgesneden frietjes, klein bakje of groot bakje (twee/vier euro)

Nagerechten (negen euro)
‘Tante Blanche’
Citroen-griesmeelpudding met rozijnen, gepocheerde peer, schuim van peer en honing- yoghurtijs
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood
(bij menu 2,50 meerprijs)