Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt.

3 gangen verwenmenu (tweeënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (negenenveertig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)

Wijnarrangement zes euro per glas

3 gangen keuzemenu (zevenendertig euro)

Voorgerechten (twaalf euro)
Gerookte regenboog zalmforel met koolrabi, salty fingers, palingmousse en dressing van wortel
Franse eendenrilette met Livacoppa, crostini, granaatappel en gel van sjalot
Vegetarisch lentetuintje ”à la Tante Blanche”

Hoofdgerechten (drieëntwintig euro)
Corvina en coquilles met structuren van bloemkool, hazelnoot en een schuim van bisque
Gegrilde lamsrump van de ”Big Green Egg” met five-spices jus, tomatenchutney, courgette, wortel-muntcrème en speltcouscous
Tandoori van tempeh, zoete aardappel, venkel, doperwten, cashewnoot en Turks brood

Handgesneden frietjes, klein bakje of groot bakje (twee/vier euro)

Nagerechten (negen euro)
‘Tante Blanche’
Notentaartje met appel en spijs, krokante vanille-spongecake en appelsorbet
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood
(bij menu 5,00 meerprijs)