Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu,
waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt tot bijzondere smaakcombinaties.

3 gangen verwenmenu (drieënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (vijftig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)
6 gangen verwenmenu (eenenzestig euro)

Groentemenu

3 gangen groentemenu (negenendertig euro)
4 gangen groentemenu (zesenveertig euro)
5 gangen groentemenu (drieënvijftig euro)
6 gangen groentemenu (achtenvijftig euro)

Wijnarrangement: zes euro per glas

Herfstgerechten

Voorgerechten (veertien euro)
Terrine van paling, zalm en roomkaas met Granny Smith, venkel en zilverui-crème
Gerookte eendenborst van de ”Big Green Egg” met een witlof-bitterbal, granaatappel, petit légumes en aceto balsamico

Hoofdgerechten (zesentwintig euro)
Gebakken Hollandse snoekbaars met citroenrisotto, saffraansaus en pastinaakcrème
Tournedos met ossenstaart, sjalottenjus, paddenstoelen-ravioli, paksoi, enoki en kastanje

Handgesneden frietjes: klein of groot bakje (drie/vijf euro)

Nagerechten (negen euro)
”Verrassingsdessert”
Taartje van gekarameliseerde peer, vijgenschuim, frangipane en pistache-roomijs
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood (supplement vijf euro)