Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt.

3 gangen verwenmenu (tweeënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (negenenveertig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)
6 gangen verwenmenu (drieënzestig euro)

Wijnarrangement: zes euro per glas

3 gangen keuzemenu (zevenendertig euro)

Voorgerechten (twaalf euro)
Cappuccino van bisque met vongole, kumquat, dikke zeekraal en Hollandse garnaal
Eendenborst gerookt van de ”Big Green Egg” met truffelrisotto en paddenstoelen
Dungesneden bietjes, geitenkaas, gekarameliseerde walnoot en pourpier

Hoofdgerechten (drieëntwintig euro)
Gebakken roodbaarsfilet met gnocchi, ratatouille en schuim van spinazie
Ossobuco alla Milanese met linguine pasta en gremolata
”Blote billetjes in het gras” crème van witte bonen, snijboon, chips van zoete aardappel en afgelakte aubergine

Handgesneden frietjes, klein bakje of groot bakje (twee/vier euro)

Nagerechten (negen euro)
‘Tante Blanche’
Wentelteefjes van suikerbrood (Bakkerij Bril) met yoghurt ganache en tonkabonen-roomijs
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood
(vijf euro supplement)