Menukaart

Wij werken met een wisselend verwenmenu, waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt tot bijzondere smaakcombinaties. Hieronder een kleine greep uit dit seizoen:

Haring | Champignon | Komkommer | Roodbaars | Paprika | Zomertruffel | Biet | Tempeh | Koolrabi | Risotto | Runder sukade | Tikki Tandoori | Spitskool | Prei | perzik

Verwenmenu

2 gangen verwenmenu |39
3 gangen verwenmenu |44
4 gangen verwenmenu |52
5 gangen verwenmenu |59
6 gangen verwenmenu |64

Groentemenu

2 gangen groentemenu |37
3 gangen groentemenu |42
4 gangen groentemenu |50
5 gangen groentemenu |57
6 gangen groentemenu |62

Wijnarrangement: 6 euro per glas

Gillardeau oester per stuk |3
Caviaar per lepel |10

Handgesneden friet |3
Supplement kaas |5

Met uitzonderingen houden we graag rekening.