Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu,
waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt tot bijzondere smaakcombinaties.

3 gangen verwenmenu (drieënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (vijftig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)
6 gangen verwenmenu (eenenzestig euro)

Groentemenu

3 gangen groentemenu (negenendertig euro)
4 gangen groentemenu (zesenveertig euro)
5 gangen groentemenu (drieënvijftig euro)
6 gangen groentemenu (achtenvijftig euro)

Wijnarrangement: zes euro per glas

Lentegerechten

Voorgerechten (veertien euro)
Zalm gerookt van de ”Big Green Egg”, krokante asperge, petit pois en daslookcréme
Morilles ragout in een pasteitje met krokante kalfszwezerik en watercresson

Hoofdgerechten (zesentwintig euro)
Zeeduivel met gele curry, sushirijst, tuinbonen, koolrabi en papadum
Maiskip met Hollandaise van geitenboter, witte asperges en roseval kriel

Handgesneden frietjes: klein of groot bakje (drie/vijf euro)

Nagerechten (negen euro)
”Verrassingsdessert”
Rabarber met gembersabayon, granité van rabarber en witte chocolade bros
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood (supplement vijf euro)