Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu,
waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt tot bijzondere smaakcombinaties.

3 gangen verwenmenu (drieënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (vijftig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)
6 gangen verwenmenu (eenenzestig euro)

Groentemenu

3 gangen groentemenu (negenendertig euro)
4 gangen groentemenu (zesenveertig euro)
5 gangen groentemenu (drieënvijftig euro)
6 gangen groentemenu (achtenvijftig euro)

Wijnarrangement: zes euro per glas

Zomergerechten

Voorgerechten (veertien euro)
Dungesneden Hollandse Nieuwe met crème van mierikswortel, appel, venkel en Tobiko
Supplement tien euro: Ochetra kaviaar
Steak tartaar met piccalilly-ijs, kwartelei, knabbels, krokante ui, en zoetzure groenten

Hoofdgerechten (zesentwintig euro)
Gebakken sliptongen met beurre noisette, prei, kerrie en aardappelmousseline
Biologische kalfswang met truffelpasta, parmezaanschuim en tomatensalsa

Handgesneden frietjes: klein of groot bakje (drie/vijf euro)

Nagerechten (negen euro)
”Verrassingsdessert”
Witte chocolade gateaux chaud met aardbeisorbet, gel van aardbei en een kletskop
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood (supplement vijf euro)