Menukaart

We werken met een wisselend verwenmenu waarin de mooiste seizoensproducten zijn verwerkt.

3 gangen verwenmenu (tweeënveertig euro)
4 gangen verwenmenu (negenenveertig euro)
5 gangen verwenmenu (zesenvijftig euro)

Wijnarrangement zes euro per glas

3 gangen keuzemenu (zevenendertig euro)

Voorgerechten (twaalf euro)
Steak tartaar met kwartelei, truffelmayonaise, focaccia en parmaham
Pastasalade met zalm in norivel met avocadocrème en venkelsalade
”Vegetarische proeverij”: loempia in bananenblad, kerriesoep en komkommerspread met citroen

Hoofdgerechten (drieëntwintig euro)
Gegrilde scholfilet met witte gamba, spaghettigroenten, pomodorisaus en spinazieparelgort
Black Angus steak van de ”Big Green Egg” met krokante aardappelpuree, knoflook-pepersaus en frisse groene groenten
Maisblini’s met geroosterde aubergine, halloumi, tomaat en sherrydressing

Handgesneden frietjes, klein bakje of groot bakje (twee/vier euro)

Nagerechten (negen euro)
‘Tante Blanche’
Kwarktaart met nectarine-mascarponeijs, pruimencompote en notencrumble
Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood
(bij menu 2,50 meerprijs)